DJ yrityksille

Ota yhteyttä ›

Tilaa DJ yrityksesi tai yhteisösi tilaisuuteen

DJ pitää huolta henkilökuntasi, asiakkaittesi ja kumppaneittesi tunnelmasta! Hän soittaa toivebiisit, villitsee väkeä tanssilattialla ja vastaa toki myös rauhallisesta taustamusiikista, aina tapahtumasi luonteen mukaan. DJ Stadin DJ:t hoitavat myös pikku juonnot ja kuulutukset, jotka liittyvät vaikkapa ohjelmanumeroihin ja muuhun tilaisuuden kulkuun. 

Meiltä saat ammattitaitoisen DJ:n suuriin sekä pieniin pirskeisiin, kuten pikkujouluihin, vuosi- ja kesäjuhliin, messuille, lanseerauksiin ynnä muihin yritystapahtumiin ympäri Suomea. Voimme järjestää lisäpalveluina myös esimerkiksi karaoken ja upeat tunnelmavalot

Valitse seuraavista DJ-paketeista tarpeisiisi sopiva tai kysy juuri teille räätälöityä pakettia. Hinnat ovat suuntaa antavia.

Referenssejä: Apollo, Clarion Hotel, Crowne Plaza, Docrates, Eniro Finland, Finlandiatalo, Finnlines, Fondia, Foodora, G18, Hangon Casino, Helsingin Kaupunki, Helsingin Yliopisto, Hop Lop, Hotel Ax, HUS, Ilmatieteenlaitos, Lumene, Ilmarinen, Klaus K, Korjaamo, Lohja Spa & Resort, Marina Congress Center, Mestaritalli, Nordea, OP, Provia, Radisson Blu Plaza, Reima, Saarioinen, Santander, SPR, Terveystalo, Toyota Finance, Vantaa Energia Areena, Vastuu Group, Veripalvelu, VR, Vuokraturva, YIT

Tilaa tästä DJ ›
 • DJ-paketti Mini 390 €

  3 h soittoa
  Tehokas äänentoisto
  Diskovalot 2 kpl
  Mikrofoni
  Matkakulut pk-seudulla

 • DJ-Peruspaketti 519 €

  6 h soittoa
  Tehokas äänentoisto
  Diskovalot 4 kpl
  2 langatonta mikrofonia
  Matkakulut pk-seudulla

 • DJ-paketti Deluxe 690 €

  7 h soittoa
  Tehokas äänentoisto
  Diskovalot 8 kpl
  2 langatonta mikrofonia
  2 savukonetta valotehosteilla
  Valkokangas & projektori
  Taivasheitin
  Matkakulut pk-seudulla

 • Lisäpalvelut

  Tunnelmavalot alk. 109 € – lue lisää
  Karaoke alk. 199 €
  Savukone alk. 69 €
  Pianisti alk. 149 €

Varauksen yhteydessä peritään varausmaksu 50 €. Kun maksu on suoritettu, sovittu ajankohta on varattu asiakkaalle. Varausmaksu vähennetään keikkapalkkiosta. Jos asiakas peruu tilauksen, varausmaksua ei palauteta. 

PIKAYHTEYDENOTTO

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!